Andrele Circulare Scurte

★★★★☆

Profitati de andrele circulare scurte pana nu se termina! Stocul este limitat. Pentru tine avem aceasta lista cu cele mai bune produse de andrele circulare scurte de pe piata. Dupa cum puteti vedea, tot ceea ce doriti intr-un singur loc.

Top 7 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Unde ar fi bine să-mi pun andrele circulare scurte?

Tăierea anterelor este un exercițiu comun în agricultură pentru a crește șansele de succes împreună cu plantele. Există mai multe lucruri importante de reținut în creier de îndată ce anterele sunt în circuit rapid:

Anterele scurtcircuitate cresc probabilitatea unei plante eficiente de la început.

Anterele care circulă rapid scad șansa unei înfloriri efective de la sfârșit.

Dacă anterele scurtate sunt executate corect, ar trebui să aibă o coadă mai lungă, care cu siguranță se îndepărtează de centrul trandafirului.

Dacă anterele cu circuit rapid sunt făcute incorect, acestea pot dezvolta o problemă pentru floare deoarece pot provoca un scurtcircuit într-o zonă și/sau pot crea o nouă problemă în ceea ce privește floarea deoarece ar putea provoca suprasolicitarea acesteia.

Cum se poate selecta andrele circulare scurte?

Odată ce ați ales andrele circulare scurte, ar trebui să aveți în vedere următoarele:

Mărimea.

Dimensiunea anterelor va afecta calitatea florii. O anteră compactă va fi mai puțin vizibilă, ceea ce va face mai ușor de selectat, dar cu siguranță va ajunge să fie mai puțin durabilă. Antera mai mare va deveni mai vizibilă, dar ar putea fi și mult mai fragilă.

Formă.

Forma anterelor va afecta și calitatea acestei flori. Anterele rotunde, ovale, orhace sau chiar în formă de stea pot fi mai atractive și vor avea cu siguranță o stare mult mai consistentă de fiecare dată când sunt văzute frontal. Anterele înclinate vor fi întotdeauna mai de dorit și ar putea avea o stare mult mai consistentă când sunt privite din nou din spate.

Colorant.

Culoarea anterelor va afecta probabil calitatea deosebită bună a florii. O culoare mai închisă este adesea mai detectabilă și arată mai frumoasă dacă este în față. O nouă culoare mai deschisă poate fi detectată într-o cantitate mai mică și poate părea mai puțin atrăgătoare când este privită normal din față sau poate din spate.

Miros.

Aroma specială a anterelor va afecta, de asemenea, calitatea florilor. O anteră mai mare, de calitate superioară, va avea un miros mai puternic, în timp ce o anteră de calitate inferioară va avea un fel de miros slăbit.

Cum sa alegem andrele circulare scurte?

Fără îndoială, sunt un stil de floare care are o tulpină care poate fi pusă pe pământ. Ele sunt de obicei folosite în aranjamente florale, deoarece sunt mici și pot fi modelate într-un ghiveci mic sau chiar într-o vază.

Există mai multe lucruri de care o persoană chiar trebuie să le ia în considerare. Prima particularitate poate fi vârful venirii. Acesta ar trebui să aibă întotdeauna cel puțin 2 picioare înălțime și, eventual, să aibă un unghi astfel încât să se poată îndrepta drept în jos.

Nu ceea ce o persoană trebuie să ia în considerare poate fi dimensiunea marijuanei sau a vazei în care utilizați anterele. Aceasta ar fi de cel puțin 2 inci și ar trebui să fie o măsurătoare care se potrivește anterelor.

Odată ce ați luat în considerare multe dintre aceste tipuri de articole, puteți începe să alegeți.

La ce folosește andrele circulare scurte?

Scurtificarea anterelor este procedura de scădere a numărului de antere dintr-o plantă. Acest lucru se poate face prin tăierea anterelor înainte ca acestea să ajungă la polenizatorul respectiv sau chiar folosind o metodă diferită pentru a stimula polenizarea.

Ele sunt cu siguranță un tip de anteră care este în general mai scurtă decât alte antere. Perioada mai rapidă permite anterei să ajungă de obicei mult mai repede la polenul din jur. Acest tip de face o alegere mai bună pentru dezvoltarea florilor, deoarece este mai puțin probabil să se aglomereze.

Andrele circulare scurte se dovedește a fi o formă de Asterophyllum care se găsește în mod normal în locuri perturbate. De obicei sunt ecologici și au o mică celebritate de culoare albă pe vârful anterei. Aceste antere sunt o parte cheie a procesului sistemului de reproducere al Asterophyllums.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult