Aspersoare Gazon Subteran

★★★★☆

Profitati de aspersoare gazon subteran pana nu se termina! Stocul este limitat. Pentru tine avem aceasta lista cu cele mai bune produse de aspersoare gazon subteran de pe piata. Dupa cum puteti vedea, tot ceea ce doriti intr-un singur loc.

Top 7 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Unde ar fi bine să-mi pun aspersoare gazon subteran?

Aspersoarele subterane pot fi o completare excelentă pentru colecția dumneavoastra de îngrijire a gazonului. Nu numai că sunt utile și ușor de utilizat, dar vă pot economisi și bani la facturile normale de apă. Cel mai bun loc pentru a vă amplasa propriile aspersoare în pământ depinde de condițiile meteorologice actuale și de cerințele gazonului. Dacă probabil trăiți într-o stare rece, poate fi necesar să vă plasați aspersoarele în pământ din jurul casei dumneavoastra Dacă în prezent aveți o curte mare, poate doriți să vă plasați aspersoarele în diferite părți ale curții. Asigurați-vă că citiți ordonanțele locale înainte de a începe instalarea sprinklerelor.

Cum se poate selecta aspersoare gazon subteran?

Când vine vorba de alegerea aspersoare gazon subteran, trebuie să iei în considerare tipul de sprinkler de care ai nevoie, dimensiunea curții și bugetul tău. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți tipul potrivit de sprinkler pentru nevoile dumneavoastra:

Gândiți-vă la un aspersor subteran, asigurați-vă că vă gândiți la forma de apă pe care o veți folosi.

Metri mici sunt între 25 și 75 de picioare lățime.

Yarzi semnificative vor fi mai mari de 95 de picioare în lățime.

Atunci când alegeți un stropitor bun sub suprafață în curte, este important să luați în considerare tipul de apă pe care îl veți folosi. Puteți găsi trei tipuri cheie asociate aspersoarelor: gravitaționale, digitale sau chiar mecanizate. Aspersoarele gravitaționale folosesc gravitația pentru a uda vegetația. Sunt cel mai comun tip de stropitoare și pot fi găsite în aproape orice grădină. Aspersoarele digitale folosesc computere pentru a regla mișcarea apei. Aceste tipuri de sunt cele mai scumpe tipuri asociate cu aspersoare și pot fi aplicate pur și simplu pe cele mai mari curți. Aspersoarele mecanice funcționează cu pârghii pentru a uda vegetația. Acestea sunt cele mai scumpe tipuri asociate cu aspersoare și pot fi folosite doar în curțile mici. De îndată ce selectați un stropitor, este crucial să luați în considerare dimensiunea asociată grădinii. Veți găsi mai multe tipuri principale de curți: mici, medii și mari. Cele mai mici curți din spate au într-adevăr o lungime de la douăzeci și cinci până la 75 de picioare. Curțile de canal au de obicei între șaptezeci și cinci și o sută de degete supradimensionate. Curțile mari au adesea peste 95 de picioare lățime.

Cum sa alegem aspersoare gazon subteran?

În ceea ce privește alegerea, sunt câteva puncte de luat în considerare. În ceea ce privește condițiile meteorologice, poate fi necesar să vă gândiți dacă aveți o nouă metodă de selectare a apei de ploaie sau poate atunci când utilizați un furtun pentru a vă iriga culturile. De asemenea, poate doriți să decideți dacă trebuie să utilizați un pulverizator manual sau electronic. În cele din urmă, poate doriți să luați în considerare tipul de presiune normală a apei de care aveți nevoie.

La ce folosește aspersoare gazon subteran?

Aspersoarele subterane preferă iarba de apă în cazurile în care nu există suficientă apă normală la suprafață. În mod normal, acest lucru se face în perioade de secetă, sau chiar în circumstanțe în care există și un robinet care este cu siguranță în afara furnizorului. Aspersoarele subterane se dublează în cazul vântului puternic sau în timpul unei pene de curent.

Este greu de gândit care este sistemul de sprinklere subteran, deși care este simplul fapt pentru mulți proprietari de case. Aspersoarele subterane sunt aplicate în grădinile cu apă normale și chiar pe gazon și, adesea, costă mai puțin întreținerea decât sistemele supraterane.

Aspersoare gazon subteran emite de obicei o picătură de apă potabilă care este redirecționată de la sol și pe gazonul dumneavoastra, zonele din jurul plantelor și chiar ale florilor, împreună cu orice alte zone în care apa normală ar putea sări.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult